00%

Contact

Instagram


Latest publications

Witaj, świecie!

Witamy w WordPressie. To jest twój pierwszy wpis. Edytuj go.. Read more

Incredible Vegan Mac and Cheese

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero optio,.. Read more

Beet and Burrata Salad with Fried Bread

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero optio,.. Read more

Brak produktów w koszyku.

Gastronomia

Opakowania dedykowane

 

Oferujemy Państwu wyroby pakowane w:

  • plastikowe butelki 780-850 g (przydatne w każdym barze szybkiej obsługi)
  • 5 kg – wiadra
  • inne większe opakowania dostarczone przez klienta
image

Butelka plastikowa

 

  • Musztarda stołowa -  delikatny smak, gładka jednolita konsystencja.
  • Musztarda sarepska -  umiarkowanie ostry smak, pieczołowicie dobrane przyprawy.
  • Musztarda piekielna -  bardzo pikantny smak, wyjątkowo ostra gorczyca.
  • Majonez delikatesowy stołowy - 74% tłuszczu, niepowtarzalny zdecydowany smak dzięki dodatkowi musztardy i octu własnej produkcji, doprawiony bukietem przypraw.
  • Sos czosnkowy - 50% tłuszczu sporządzony z naturalnego czosnku, aromatyczny, kremowa konsystencja.
  • Sos Cygański - sporządzony na bazie koncentratu pomidorowego, wyczuwalne kawałki marynowanych warzyw: ogórka, papryki i cebuli, aksamitna konsystencja.
  • Ketchup pikantny- specjalnie dobrana kompozycja przypraw, nadaje mu wyrazisty i ostry smak.
image
image

Wiaderko

 

  • Musztarda stołowa - delikatny smak, gładka jednolita konsystencja.
  • Musztarda sarepska - umiarkowanie ostry smak, pieczołowicie dobrane przyprawy
  • Musztarda piekielna -  bardzo pikantny smak, wyjątkowo ostra gorczyca.
  • Majonez delikatesowy stołowy - 74% tłuszczu, niepowtarzalny zdecydowany smak dzięki dodatkowi musztardy i octu własnej produkcji, doprawiony bukietem przypraw.
  • Sos sałatkowy - 30 % tłuszczu, łagodny w smaku, idealny jako baza do tworzenia innych sosów, gęsta  konsystencja.
  • Sos śmietanowy - 28% tłuszczu, smak śmietankowy, kremowa konsystencja.  
  • Sos coleslaw - 70% tłuszczu, smak winny lekko słodkawo kwaśny, gęsta konsystencja.
  • Sos musztardowy - 28% tłuszczu, wyrazisty w smaku z pełnymi ziarnami gorczycy, aksamitna konsystencja.
  • Sos vinegrette - 65% tłuszczu, smak majonezowy, kwaskowy, kremowa konsystencja.
  • Sos koperkowy - 28% tłuszczu, łagodny w smaku na bazie śmietany z dodatkiem ekstraktu i suszu koperku, kremowa konsystencja.
  • Sos czosnkowy - 50% tłuszczu sporządzony z naturalnego czosnku, aromatyczny, kremowa konsystencja.
  • Sos majonezowy lekki - 30% tłuszczu, delikatny w smaku, lekka konsystencja, może stanowić bazę własnych sosów.
  • Sos Cygański - sporządzony na bazie koncentratu pomidorowego, wyczuwalne kawałki marynowanych warzyw: ogórka, papryki i cebuli, aksamitna konsystencja.

 

  • Ketchup łagodny - stworzony na bazie doskonałego koncentratu pomidorowego, aromatyczny, gęsty.
  • Ketchup pikantny - specjalnie dobrana kompozycja przypraw, nadaje mu wyrazisty i ostry smak.
image
image

Kanister

Ocet spirytusowy 10% - wytwarzany od wielu lat dwiema tradycyjnymi metodami:

    • ociekową - na wiórach bukowych w generatorach
    • metodą wgłębną w acetatorach
image

© 2025 Pegaz