opakowania dedykowane
Oferujemy Państwu wyroby pakowane w:
- plastikowe butelki 1000 i 1100 g (przydatne w każdym barze szybkiej obsługi)
- 5 kg – wiadra
- inne większe opakowania dostarczone przez klienta
butelka plastikowa
- Musztarda stołowa - delikatny smak, gładka jednolita konsystencja.
- Musztarda sarepska - umiarkowanie ostry smak, pieczołowicie dobrane przyprawy.
- Musztarda piekielna - bardzo pikantny smak, wyjątkowo ostra gorczyca.
- Majonez delikatesowy stołowy - 74% tłuszczu, niepowtarzalny zdecydowany smak dzięki dodatkowi musztardy i octu własnej produkcji, doprawiony bukietem przypraw.
- Sos czosnkowy - 50% tłuszczu sporządzony z naturalnego czosnku, aromatyczny, kremowa konsystencja.
- Sos Cygański - sporządzony na bazie koncentratu pomidorowego, wyczuwalne kawałki marynowanych warzyw: ogórka, papryki i cebuli, aksamitna konsystencja.
- Ketchup pikantny- specjalnie dobrana kompozycja przypraw, nadaje mu wyrazisty i ostry smak.
wiaderko
- Musztarda stołowa - delikatny smak, gładka jednolita konsystencja.
- Musztarda sarepska - umiarkowanie ostry smak, pieczołowicie dobrane przyprawy
- Musztarda piekielna - bardzo pikantny smak, wyjątkowo ostra gorczyca.
- Majonez delikatesowy stołowy - 74% tłuszczu, niepowtarzalny zdecydowany smak dzięki dodatkowi musztardy i octu własnej produkcji, doprawiony bukietem przypraw.
- Sos sałatkowy - 30 % tłuszczu, łagodny w smaku, idealny jako baza do tworzenia innych sosów, gęsta konsystencja.
- Sos śmietanowy - 28% tłuszczu, smak śmietankowy, kremowa konsystencja.
- Sos coleslaw - 70% tłuszczu, smak winny lekko słodkawo kwaśny, gęsta konsystencja.
- Sos musztardowy - 28% tłuszczu, wyrazisty w smaku z pełnymi ziarnami gorczycy, aksamitna konsystencja.
- Sos vinegrette - 65% tłuszczu, smak majonezowy, kwaskowy, kremowa konsystencja.
- Sos koperkowy - 28% tłuszczu, łagodny w smaku na bazie śmietany z dodatkiem ekstraktu i suszu koperku, kremowa konsystencja.
- Sos czosnkowy - 50% tłuszczu sporządzony z naturalnego czosnku, aromatyczny, kremowa konsystencja.
- Sos majonezowy lekki - 30% tłuszczu, delikatny w smaku, lekka konsystencja, może stanowić bazę własnych sosów.
- Sos Cygański - sporządzony na bazie koncentratu pomidorowego, wyczuwalne kawałki marynowanych warzyw: ogórka, papryki i cebuli, aksamitna konsystencja.
- Ketchup łagodny - stworzony na bazie doskonałego koncentratu pomidorowego, aromatyczny, gęsty.
- Ketchup pikantny - specjalnie dobrana kompozycja przypraw, nadaje mu wyrazisty i ostry smak.
kanister
- Ocet spirytusowy 10% - wytwarzany od wielu lat dwiema tradycyjnymi metodami:
- ociekową - na wiórach bukowych w generatorach
- metodą wgłębną w acetatorach