opakowania dedykowane


Oferujemy Państwu wyroby pakowane w:

 

  • plastikowe butelki 1000 i 1100 g (przydatne w każdym barze szybkiej obsługi)
  • 5 kg – wiadra
  • inne większe opakowania dostarczone przez klienta


butelka plastikowa


  • Musztarda stołowa -  delikatny smak, gładka jednolita konsystencja.
  • Musztarda sarepska -  umiarkowanie ostry smak, pieczołowicie dobrane przyprawy.
  • Musztarda piekielna -  bardzo pikantny smak, wyjątkowo ostra gorczyca.
  • Majonez delikatesowy stołowy - 74% tłuszczu, niepowtarzalny zdecydowany smak dzięki dodatkowi musztardy i octu własnej produkcji, doprawiony bukietem przypraw.
  • Sos czosnkowy - 50% tłuszczu sporządzony z naturalnego czosnku, aromatyczny, kremowa konsystencja.
  • Sos Cygański - sporządzony na bazie koncentratu pomidorowego, wyczuwalne kawałki marynowanych warzyw: ogórka, papryki i cebuli, aksamitna konsystencja.
  • Ketchup pikantny- specjalnie dobrana kompozycja przypraw, nadaje mu wyrazisty i ostry smak.


wiaderko


  • Musztarda stołowa - delikatny smak, gładka jednolita konsystencja.
  • Musztarda sarepska - umiarkowanie ostry smak, pieczołowicie dobrane przyprawy
  • Musztarda piekielna -  bardzo pikantny smak, wyjątkowo ostra gorczyca.
  • Majonez delikatesowy stołowy - 74% tłuszczu, niepowtarzalny zdecydowany smak dzięki dodatkowi musztardy i octu własnej produkcji, doprawiony bukietem przypraw.
  • Sos sałatkowy - 30 % tłuszczu, łagodny w smaku, idealny jako baza do tworzenia innych sosów, gęsta  konsystencja.
  • Sos śmietanowy - 28% tłuszczu, smak śmietankowy, kremowa konsystencja.  
  • Sos coleslaw - 70% tłuszczu, smak winny lekko słodkawo kwaśny, gęsta konsystencja.
  • Sos musztardowy - 28% tłuszczu, wyrazisty w smaku z pełnymi ziarnami gorczycy, aksamitna konsystencja.
  • Sos vinegrette - 65% tłuszczu, smak majonezowy, kwaskowy, kremowa konsystencja.
  • Sos koperkowy - 28% tłuszczu, łagodny w smaku na bazie śmietany z dodatkiem ekstraktu i suszu koperku, kremowa konsystencja.
  • Sos czosnkowy - 50% tłuszczu sporządzony z naturalnego czosnku, aromatyczny, kremowa konsystencja.
  • Sos majonezowy lekki - 30% tłuszczu, delikatny w smaku, lekka konsystencja, może stanowić bazę własnych sosów.
  • Sos Cygański - sporządzony na bazie koncentratu pomidorowego, wyczuwalne kawałki marynowanych warzyw: ogórka, papryki i cebuli, aksamitna konsystencja.

 

  • Ketchup łagodny - stworzony na bazie doskonałego koncentratu pomidorowego, aromatyczny, gęsty.
  • Ketchup pikantny - specjalnie dobrana kompozycja przypraw, nadaje mu wyrazisty i ostry smak.


kanister


  • Ocet spirytusowy 10% - wytwarzany od wielu lat dwiema tradycyjnymi metodami:
    • ociekową - na wiórach bukowych w generatorach
    • metodą wgłębną w acetatorach